Publicitat
Esports

Sarai Gascón debuta amb un cinquè lloc al Mundial

La nedadora egarenca va mostrar un bon nivell en els 100 metres braça

La nedadora del Club Natació Terrassa Sarai Gascón va debutar aquest diumenge en el Campionat del Món de natació adaptada que s’està celebrant a Funchal, a la illa portuguesa de Madeira, amb una cinquena plaça en els 100 metres braça SB9. L’egarenca va ser quarta en la segona sèrie matinal amb un registre d’1’23″28, marca que li va proporcionar l’accés a la final amb el sisè millor temps de les inscrites. Gascón va millorar notablement les seves prestacions a la tarda. Va completar l’hectòmetre amb un temps d’1’20″82, resultat que la va situar en la cinquena posició final. La neerlandesa Lisa Kruger va proclamar-se campiona amb 1’15″53, per davant de l’australiana Keira Stephens, plata amb 1’17″77, i de la belga Tatyana Lebrun, bronze amb 1’18″90.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top