Publicitat
Esports

Alejandro Baca guanya la Copa Catalana amb el Barça

El també terrassenc Raúl Elía forma part del cos tècnic del conjunt blaugrana

Formació del primer equip del Barça de bàsquet en cadira de rodes

El jugador terrassenc Alejandro Baca es va proclamar campió de la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb el primer equip de L’UNES FC Barcelona. A la final, que es va disputar al pavelló municipal El Congost de Granollers, els blaugranes va imposar per 68 a 24 el Rehagirona Bàsquet Girona.  Sengles parcials de 20 a 8 al primer quart i 14 a 5 al segon van permetre el Barça encarrilar la final (34-13). La superioritat blaugrana va continuar durant els dos darreres períodes.

El també terrassenc Raúl Elía forma part del cos tècnic del conjunt barcelonista.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top