Publicitat
Esports

El Bonaire ofereix el títol europeu de futbol platja a la ciutat

L’alcalde va visitar les campiones de la Champions femenina

L’alcalde amb les jugadores del conjunt del Bonaire / Miquel Badia-BCF

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va visitar l’EF Bonaire per tenir una trobada amb l’equip femení de futbol platja que recentment s’ha proclamat campió de la Euro Winners Cup de futbol platja a Nazaré (Portugal). Aquest campionat és l’equivalent a la Champions en aquesta modalitat esportiva. Ballart va estar acompanyat del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno. La delegació del Bonaire va estar encapçalada pel president de l’entitat, Ildefons Doblas. Aquest ha estat el primer títol europeu que ha obtingut el club egarenc a la seva història en un esport pel qual sempre ha apostat, consolidant-se com a un dels dominadors d’aquesta especialitat a Espanya.

El conjunt egarenc, entrenat per Jeroni Rañé, va signar una competició perfecta en la qual va guanyar tots els partits que va disputar. A la gran final va superar el San Javier de Múrcia. A més, la jugadora Cris va ser escollida com a MVP de la competició després de signar una gran actuació.

L’alcalde va conèixer les impressions de les jugadores de l’equip terrassenc després d’aquest important èxit i va lliurar a cadascuna de les components de l’equip una bandera de la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top