Publicitat
Esports

Llorenç Álvarez repeteix títol espanyol

El patinador egarenc ha signat un sensacional campionat

El patinador terrassenc Llorenç Álvarez, del CPA Ripollet, ha revalidat el títol de campió d’Espanya sènior en la modalitat de Solo Dance. Álvarez, actual campió del món, ha dominat la competició que s’ha disputat a la localitat tarragonina de Torredembarra. És el seu segon títol seguit en aquesta disciplina.

El patinador terrassenc ha destacat amb una impressionant actuació de dansa lliure, en la qual ha demostrat la seva millora campionat a campionat. David Canyet, del PA Figueres, ha estat segon i Ángel Fernández ha obtingut la medalla de bronze.

Pel que fa a la categoria júnior, Aleix Bou, del CN Terrassa, s’ha penjat la medalla de bronze en aquest campionat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Llorenç Álvarez repeteix títol espanyol
To Top