Publicitat
Esports

Segona medalla per a Geena Stephens

L’atleta egarenca ha obtingut el títol estatal amb el 4×400 del FC Barcelona

Geena Stephens, amb les dues medalles obtingudes a Nerja

L’atleta terrassenca del FC Barcelona Geena Stephens ha obtingut la segona medalla d’or en el Campionat d’Espanya absolut d’atletisme que s’ha disputat a Nerja. Després de la medalla de bronze obtinguda en els 400 metres tanques, a la darrera jornada disputada aquest diumenge s’ha penjat la medalla d’or amb el relleu de 4×400 metres llisos amb el conjunt barcelonista. El FC Barcelona ha assolit la victòria amb una marca de 3’37″39, seguit del Universidad de León amb 3’38″45 i del Playas de Castellón amb 3’39″50. El quartet del FC Barcelona el formaven Eva Santidrian, Lucia Pinaccio, Geena Stephens i Laura Hernández.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Segona medalla per a Geena Stephens
To Top