Publicitat
Esports

El CD Terrassa, campió d’Espanya juvenil

Els nois de Jordi Fitó van empatar a 3 a la final amb el Júnior i es va imposar per 3 a 2 a la tanda de “shoot-outs”

Els jugadors del CD Terrassa, celebrant un gol

El CD Terrassa s’ha proclamat campió d’Espanya juvenil en categoria masculina al torneig celebrat a les instal·lacions de l’RC Polo de Barcelona. Va empatar a tres gols amb el Júnior de Sant Cugat, però es va imposar per 3 a 2 a la definitiva tanda de “shoot-outs”. El conjunt que prepara Jordi Fitó Va disputar una gran final.

Als cinc minuts, Mario Mena va avançar als terrassencs, però al minut 18 el capità del conjunt que entrena el terrassenc Oriol Salvador, Aleix Bozal, va empatar el partit en un llançament de penal-córner. Al minut 35, Bernat Vilanova va tornar a posar en avantatge el CD Terrassa, però dos minuts després Bozal va aprofitar un altre penal per establir l’empat a dos gols.

Passaven els minuts i el partit seguia empatat. Fins que al minut 53, Jon Papell posava per primera vegada en avantatge els santcugatencs. El CD Terrassa, però, va saber reaccionar a temps. Al minut 57, de nou Vilanova va establir un 3-3 que resultaria ja definitiu.

La medalla de bronze se la va adjudicar l’Atlètic, que va superar per la mínima (1-2) el conjunt amfitrió, l’RC Polo de Barcelona. Un stroke anotat per Oriol Campos va posar per davant els de Can Salas. Ja al tram final, Campos va fer el 0 a 2. Segons després, Jaime Ibrán va establir l’1 a 2 definitiu.

Pel que fa als guardons individuals, Joan Miró (CD Terrassa) va ser escollit com a millor jugador. El millor porter va ser Joel Galindo, de l’Atlètic. Pel que fa als golejadors, Bernat Vilanova (CD Terrassa) i Aleix Bozal (Júnior) van compartir el premi.

El comjunt campió el formaven els següents jugadorts: Joaquín Rico, Xavi Rubí, Carlos Bulta, Guillem Cortina, Bernat Vilanova, Josep Martín, Biel Calonge, Diego Escolà, Bruno Ávila, Jan Ribas, Mario Mena, Arnau Brunet, Joan Miró, Pol Calonge, Joan Bulta, Lluc Miralles, Guerau Pineda i Marcel Miralles.

Bronze per a l’Atlètic femení

En la competició femenina, el Júnior es va coronar campió en imposar-se també per “shoot-outs” al Sanse Complutense (1-1/3-2). La medalla de bronze va ser per a l’Atlètic, que va empatar a tres gols amb el Jolaseta i es va imposar per 3 a 1 a la tanca de “shoot-outs”. El Club Egara es va classificar en la setena posició després d’imposar-se per 1 a 0 el Polo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top