Publicitat
Esports

Terrassa acull la Nit dels Campions del Vallès Occidental

Els clubs campions de lliga van rebre els seus trofeus

Unes 1.500 persones van assistir aquest dimarts a l'acte celebrat al Recinte Firal / FCF

El Recinte Firal de Terrassa va acollir l’edició d’enguany de la Nit dels Campions de la delegació de la Federació Catalana de Futbol de les delegacions de Terrassa i Sabadell. En el decurs d’aquest acte es van lliurar els premis de campions de la darrera temporada en futbol i futbol sala. Van participar en l’acte unes 1.500 persones i van ser premiats 89 equips de futbol i futbol sala de la demarcació. També es van lliurar els premis Joc Net a tots els equips des de Quarta a Primera Catalana en futbol masculí i de Segona a Preferent femenina que van rebre menys targetes al llarg de la temporada.

Aquests premis econòmics van anar a parar a 12 equips. Pel que fa als clubs de Terrassa i la seva comarca, el Matadepera va obtenir el segon premi a Tercera Catalana, en el grup 14, que consistia en 400 euros. També es va fer entrega d’uns premis especials a diferents persones per la seva tasca en el futbol català. En aquest capítol, va ser homenatjada la figura d’Artur Travesa, president i fundador de la UE les Fonts, recentment traspassat.

El CN Terrassa, campió benjamí de Tercera Divisió / FCF

L’acte el va presidir el màxim responsable de la Federació Catalana, Joan Soteras, acompanyat de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i representants de diferents institucions.

Pel que fa als equips egarencs que van rebre el seu trofeu com a campions, en futbol sala el va recollir el primer equip del Terrassa FC pel títol a la Primera Divisió Catalana de futbol sala. En futbol femení, el Terrassa FC va rebre el seu trofeu pels equips de Segona Divisió, campió del grup 6, el primer equip, guanyador de la fase de permanència a Preferent, l’aleví de Segona Divisió i el juvenil de Segona Divisió. També va ser premiat el CD Can Parellada, guanyador del campionat amateur de F7.

El Maurina Egara, campió aleví de Tercera Divisió / FCF

En futbol masculí, van ser premiats els següents equips: UD San Lorenzo (Tercera Catalana), Jabac (prebenjamí), CN Terrassa (benjamí  Divisió), FC Matadepera (benjamí  Divisió), Maurina Egara (aleví  Divisió), CP San Cristóbal “D” (aleví  Divisió), UD San Lorenzo (infantil  Divisió), Can Boada (infantil  Divisió), San Cristóbal (infantil  Divisió), Jabac “D” (juvenil  Divisió), FC Matadepera (juvenil  Divisió), Juan XXIII (juvenil  Divisió) i Terrassa FC (juvenil  Divisió).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top