Publicitat
Esports

El Mundial femení de hockey aixeca el teló a la Seu d’Ègara

La cerimònia inaugural començarà a les 21.15 hores

l'Estadi Olímpic, ja a punt per a l'inici dels partits / Alberto Tallón

Aquest divendres es disputarà el partit inaugural de la Copa del Món femenina de hockey a l’Estadi Olímpic de Terrassa, amb les seleccions d’Espanya i el Canadà com a protagonistes. Però aquest dijous, a les 21.15 hores, se celebrarà la cerimònia inaugural de l’esdeveniment esportiu més important que s’ha celebrat a la ciutat des dels Jocs Olímpics de 1992. Un acte que surt de l’escenari esportiu per enmarcar-se en un dels escenaris més rellevants de la ciutat, la Seu d’Ègara.

La cerimònia serà presidida pel president de la Federació Internacional de Hockey, Narinder Dhruv Batra, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, i la directora de la Copa del Món a Terrassa, Berta Bonastre.

“Hem volgut fer aquest acte en un lloc emblemàtic de la ciutat”, ha explicat el president del Comitè Organitzador i regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno. “El marc és espectacular i el podem mostrar al món.”

L’acte s’iniciarà amb l’actuació de diferents grups de cultura popular de la ciutat i comptarà amb espectacles , projeccions i la participació de representants de les seleccions que competiran en el Mundial. L’acte, després dels parlaments oficials, finalitzarà amb la projecció d’un breu show mapping.

Il·lusionats

“Estic il·lusionat i nerviós, amb ganes que comenci tot”, explica el màxim responsable del comitè organitzador. Moreno explica que està tot a punt per a l’inici del torneig a manca dels darrers detalls. En aquests dies s’ha acabat l’enjardinament dels exteriors de l’estadi, s’instal·la el nou marcador i s’ha instal·lat una superfìcie de color lila al voltant del camp per millorar la imatge estètica del terreny de joc.

“L’Estadi és una meravella i així ens ho diu tothom. I la feina de totes les persones que participen a l’organització ha estat fantàstica. Estem convençuts que el públic també respondrà. La venda d’entrades és bona, sobre tot en els partits d’Espanya però també en les semifinals i en la final.”

Moreno explica que el llegat que deixarà aquest Mundial a Terrassa serà molt important. “Sobre tot ens deixa un gran estadi, la millora en el Martí Colomer i la resta d’actuacions que s’han fet. I situar de nou Terrassa en el mapa esportiu mundial és molt important. Sense oblidar l’impacte econòmic en diferents sectors.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top