Publicitat
Esports

Derbi San Cristóbal – Terrassa a la Copa Catalunya

El partit es jugarà el dia 7 d’agost

CP San Cristóbal i Terrassa FC s’enfrontaran a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya de futbol, que es disputarà el pròxim 7 d’agost. L’encontre es jugarà al Camp Municipal de Ca n’Anglada, on juguen els dos equips fins a la tornada del Terrassa a l’Estadi Olímpic. Serà una de les primeres proves dels dos equips egarencs de cara al nou exercici. El sorteig de la competició s’ha fet aquest dijous a Barcelona.

El guanyador d’aquesta eliminatòria entre equips egarencs es trobarà a la segona ronda, el 16 d’agost, amb el guanyador del partit entre l’Hospitalet i el Prat. En el cas de passar a tercera ronda, el rival seria l’equip que guanyi els encreuaments de les eliminatòries entre Girona “B” i Badalona i Tona i Barça “B”. Aquesta tercera eliminatòria es jugarà el 21 d’agost.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Derbi San Cristóbal – Terrassa a la Copa Catalunya
To Top