Publicitat
Esports

Óscar Sanz no vindrà finalment al Terrassa FC

El migcampista del Nàstic jugarà a l’Unionistas de Salamanca

El migcampista Óscar Sanz, del Nàstic de Tarragona, no jugarà finalment la pròxima temporada en el Terrassa FC. Malgrat que les negociacions entre les dues parts estaven molt avançades, finalment el jugador del conjunt tarragoní ha decidit iniciar una nova etapa a l’Unionistas de Salamanca, equip que milita a Primera RFEF. Óscar Sanz ocupava plaça sub-23 i la darrera temporada va protagonitzar una molt bona segona volta a l’Ebro, equip en el qual va jugar cedit pel Nàstic. Ara el Terrassa obrirà altres vies per completar el centre del camp, on busca una peça important per ocupar la baixa de Martí Soler.

Per altra banda, qui signarà aquest divendres el seu contracte amb el Terrassa serà el porter Jose Ortega, que tenia un any més prorrogat per la permanència a la categoria. Un cop s’han resolt els termes econòmics del compromís, Ortega continuarà vinculat al club egarenc una temporada més compartint porteria amb Marcos Pérez, fitxat del Costa Brava.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Óscar Sanz no vindrà finalment al Terrassa FC
To Top