Publicitat
Esports

Índia i Japó guanyen els seus partits del Mundial

Aquest dimarts s’inicien els quarts de final de la competició

Les jugadores de l'Índia han derrotat Canadà en els "shoot outs" / FIH

Aquest dilluns s’han jugat a Terrassa dos partits de la fase del novè al setzè lloc de la Copa del Món femenina de hockey. L’Índia ha superat el Canadà en els “shoot outs“, després que el partit finalitzès amb empat a un gol. Per la seva banda, el Japó ha derrotat Corea del Sud per un ajustat marcador de 3 a 2.

El calendari de la competició contempla aquest dimarts la disputa de quatre partits a la seu d’Amstelveen. La jornada començarà a les 12 amb el partit entre Sud-àfrica i Xile, en la fase del tretzè al setzè lloc. A les 14.30 jugaran Irlanda i la Xina, que pugnen per una plaça entre el novè i el dotzè lloc.

A les 17 hores es jugarà el primer partit dels quarts de final, amb les seleccions de Nova Zelanda i Alemanya com a protagonistes. Més tard, a les 19.30 hores, s’enfrontaran els Països Baixos i Bèlgica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Índia i Japó guanyen els seus partits del Mundial
To Top