Publicitat
Esports

Ja es treballa en el canvi de la gespa de l’Estadi

La moqueta de l’Olímpic anirà al Martí Colomer

L’Estadi Olímpic canviarà aviat el blau pel verd de la gespa de futbol / nebridi aróztegui

Aquest dilluns es van iniciar els treballs de canvi de la gespa artificial de l’Estadi Olímpic de Terrassa i del Martí Colomer, les dues instal·lacions que es veuran afectades per aquesta obra prevista a la finalització de la Copa del Món femenina de hockey que s’ha disputat en el primer dels dos recintes. L’operació consistirà en el trasllat de la superfície blava de l’Estadi Olímpic al Martí Colomer i la instal·lació d’una nova gespa artificial apta per a la pràctica del futbol en el complex principal del qual el Terrassa FC és el principal usuari. De moment s’estan fent les feines prèvies en el camp de hockey que han de permetre l’execució del programa previst. Els terrenys de joc dels dos complexes estaven molt deteriorats i necessitaven un canvi, situació que ha permès realitzar l’organització de la Copa del Món de hockey.

L’Ajuntament de Terrassa va licitar i adjudicar el projecte fa unes setmanes, amb el propòsit de poder iniciar els treballs coincidint amb la finalització del Mundial per escurçar, en la mesura del possible, el calendari de treballs. En tot cas, el calendari no varia amb relació a les previsions que s’havien efectuat fa uns mesos. Si no apareixen problemes notables, està previst que a principis del pròxim any l’Estadi Olímpic de futbol estigui ja en condicions de donar servei a les activitats del Terrassa FC. Però en aquest sentit, les condicions climatològiques jugaran un paper important a l’hora d’ajustar les dates de les feines a fer.

El Terrassa FC, per tant, començarà la temporada desenvolupant la seva activitat en múltiples escenaris. El primer equip continuarà jugant al camp municipal de Ca n’Anglada, on ja va fer-ho la temporada anterior. Pel que fa als equips formatius, estaran ubicats en diferents camps de la ciutat. Encara no s’ha decidit si serà per a tota la temporada o bé només fins que ja estigui operatiu l’Estadi Olímpic.

L’Estadi Martí Colomer, per la seva banda, millorarà de forma més que significativa les seves condicions, ja que l’anterior gespa artificial estava molt degradada. També és probable que es facin obres de millora en els vestidors i en altres dependències de la instal·lació. La Federació Espanyola de Hockey i l’Ajuntament han signat un conveni per assegurar una activitat de primer ordre en aquesta instal·lació durant els pròxims deu anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ja es treballa en el canvi de la gespa de l’Estadi
To Top