Publicitat
Esports

Dos fitxatges en el CD Terrassa femení de hockey

El conjunt de les Pedritxes incorpora Karen González i Lola Brea

Karen González, a l'esquerra, i Lola Brea

El CD Terrassa ha anunciat dos fitxatges per l’equip femení que milita a Divisió d’Honor. El conjunt de les Pedritxes incorpora dues davanteres que aportaran més gol a l’equip de cara a la nova temporada. Per una banda, arriba procedent del FC Barcelona Karem González, internacional amb la selecció de Mèxic i amb experiència a la lliga belga. Per una altra banda, també s’incorpora Lola Brea, jugadora de molta potència i desequilibrant en l’u contra u. Lola Brea arriba al CD Terrassa procedent del Línia 22.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos fitxatges en el CD Terrassa femení de hockey
To Top