Publicitat
Esports

Carla Domínguez aspira a tot al Mundial sub-20 de Cali

Correrà dissabte la prova dels 5.000 metres llisos a la ciutat colombiana

Carla Domínguez, amb la selecció espanyola

L’atleta terrassenca Carla Domínguez forma part de la selecció espanyola que disputa fins dissabte el Campionat del Món sub-20 que se celebra a la ciutat colombiana de Cali. Precisament dissabte correrà la prova dels 5.000 metres llisos, juntament amb María Forero. Domínguez disposa del quart millor temps d’entre totes les participants (15’38”61) i és la plusmarquista europea de la distància.

Domínguez és la vigent campiona d’Europa sub-20 dels 5 mil metres llisos, un títol que va assolir l’any passat a la capital d’Estònia, Tallinn. La seva companya de selecció, María Forero, parteix amb la desena millor marca, amb un registre de 16’17”31. L’egarenca és una de les 16 atletes que la Federació Espanyola ha seleccionat per a Cali.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top