Publicitat
Esports

Espanya acumula dues victòries en la Sardinia Cup de waterpolo femení

Les de Miki Oca es van imposar per la mínima als Països Baixos i van golejar Israel

La waterpolista rubinenca Bea Ortiz, en una acció ofensiva

La selecció espanyola de waterpolo, amb les jugadores del CN Terrassa Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña entre les protagonistes, ja suma dues victòries en la Sardinia Cup, un torneig internacional que s’està celebrant a Sassari (Itàlia) preparatori per al Campionat d’Europa d’Split que arrencarà el proper 29 d’agost.

El combinat de Miki Oca va debutar dimecres amb un triomf ajustat contra els Països Baixos per 7 a 8 (2-3, 2-1, 2-1 i 1-3). El matx va esdevenir molt equilibrat. La selecció estatal va tancar el primer quart amb un avantatge mínim, gràcies a dues dianes d’Elena Ruiz i una de Cristina Nogué. Les neerlandeses, amb la jugadora del CN Terrassa Nina Ten Broek entre les convocades, van reaccionar en el segon període i van empatar a quatre al descans.

A la represa, els Països Baixos van obrir una escletxa mínima que els va permetre afrontar l’últim quart per davant (6-5). La situació encara es va complicar més quan Joustra va situar un inquietant 7 a 5 a poc menys de cinc minuts per al final. Maica Garcia, des de la boia, va retallar distàncies i, posteriorment, Irene González i Bea Ortiz van capgirar l’electrònic per col·locar el 7 a 8 definitiu.

Golejada contra Israel

 Espanya va disputar dijous el segon partit d’aquesta competició internacional, un matx molt més plàcid contra Israel, que va resoldre per un contundent 20 a 6 (4-2, 4-0, 7-1 i 5-3). El primer quart va ser l’únic que va conservar certa igualtat. A partir del segon, les de Miki Oca van prendre les regnes i van enfilar el marcador fins al 8 a 2 al descans. A la represa, el combinat estatal va passar per sobre les hebrees amb un parcial de 7 a 1. El partit va anar llanguint fins al 20 a 6 final. Maica Garcia va ser la màxima anotadora del xoc amb quatre dianes.

La selecció disputarà encara tres compromisos més en aquesta Sardinia Cup. Aquest divendres s’enfrontarà a Hongria, dissabte a les 18.30 hores a Grècia i diumenge tancará la seva participació davant d’Itàlia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top