Publicitat
Esports

La selecció masculina disputarà un IV Nacions a Ourense

Vuit jugadors terrassencs es troben concentrats a Ourense

Portugal, Polònia i Xile, rivals d'aquest torneig amistós

Com a preparació del Preeuropeu (del 17 al 20 d’agost a Ourense), la selecció espanyola masculina de hockey disputarà un Torneig IV Nacions a la ciutat gallega. El combinat que prepara Max Caldas jugarà tres partits amistosos, contra les seleccions de Portugal, Polònia (dissabte a les 20 hores) i Xile (dilluns a les 11.30 hores).

Vuit dels 18 internacionals convocats són terrassencs. Es tracta de Marc Recasens, Gerard Clapés i Xavier Gispert (Club Egara); Jordi Bonastre i Pau Cunill (Atlètic Terrassa); Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa); Oriol Salvador (Júnior); i Marc Miralles (RC Polo). Són els mateixos que disputaran el Preeuropeu contra Polònia, la República Txeca i Portugal. Només el guanyador obtindrà la classificació per al Campionat d’Europa que tindrà lloc l’any vinent a la ciutat alemanya de Mönchengladbach.

Els 10 convocats restants, la meitat militen al Club de Campo: Mario Garín, Nacho Rodríguez, Álvaro Iglesias, Jose Basterra i Quique González de Castejón. Els cinc restants són: Adrián Rafí (FC Barcelona); Marc Reyné (RC Polo); Álex Alonso (RS Tenis); Joaquín Menini (HC Rotterdam); i César Curiel (Sanse Complutense). Els dos jugadors reserva seran Llorenç Piera (RC Polo) i Gonzalo Quijano (RS Tenis). Només intervindran en cas de produir-se una lesió d’algun dels 18 convocats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top