Publicitat
Esports

El San Cristóbal-Barça Atlètic, diumenge a les 19.30 hores

Els d’Oliver Ballabriga afrontaran la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya

El jugador del San Cristóbal Kevin Alarcón en una acció del matx contra el Prat / LLUÍS CLOTET

La classificació del San Cristóbal per a la tercera ronda de la Copa Catalunya absoluta ha promogut alguns canvis en el calendari que estava dissenyat per a la pretemporada de l’equip egarenc. El partit següent d’aquesta competició se celebrarà diumenge dia 21, a partir de les 19.30 hores, al municipal de Ca n’Anglada, amb el Barcelona Atlètic com a rival.

La celebració d’aquest encontre ha provocat la suspensió de l’amistós que els d’Oliver Ballabriga havien de disputar el mateix diumenge contra el Castelldefels. Dijous, a les 20.00 hores, els parroquials rebran al Cerdanyola al seu camp, en un partit de caràcter amistós. La resta de partits confirmats són el San Cristóbal-Montañesa, dimecres 24 d’agost a Ca n’Anglada, a partir de les 19.30 hores, i la visita al juvenil de Divisió d’Honor de l’Espanyol, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, dissabte 27 d’agost, a les 20 hores.

El darrer amistós de pretemporada del conjunt terrassenc serà el dissabte 3 de setembre, també al municipal de Ca n’Anglada, contra el Granollers, i també a partir de les 19.30 hores.

Els de Ballabriga debutaran a la lliga de la Tercera Divisió RFEF el diumenge dia 11 de setembre al camp del Peralada, en un horari encara per concretar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top