Publicitat
Esports

Oriol Antolí guanya la segona edició de “The Longest Night”

Va ser el darrer concursant que va seguir corrent després de 19 hores a la prova disputada a Pratdip (Baix Camp)

El terrassenc Oriol Antolí, amb Covi Robles, vencedora femenina / jordi santacana

La localitat tarragonina de Pratdip, al Baix Camp, va acollir la segona edició de la prova d’ultratrail “The Longest Night” (la nit més llarga). El guanyador va ser el corredor terrassenc Oriol Antolí, consumat especialista en llargues distàncies i proves extremes. I, efectivament, la nit va ser llarga, molt llarga, per al terrassenc, que va aguantar fins a 19 hores en acció.

Antolí es va imposar a la resta de participants en completar 19 voltes a un circuit de muntanya de 6,7 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 220 metres. En categoria femenina, la guanyadora va ser Covi Robles, tot i que va abandonar quan portava 14 voltes. En va tenir prou per ser la millor de les 19 participants en la categoria femenina.

Oriol Antolí, en plena cursa / JORDI SANTACANA

La prova forma part del circuit Backyard Ultra. El funcionament era senzill. Calia anar donant voltes a un traçat de gran dificultat en un temps preestablert (en aquesta ocasió, d’una hora). S’acaba quan queda només un corredor. I aquest corredor va ser el terrassenc Oriol Antolí.

Com és habitual en aquesta mena de proves, la “The Longest Night” té caràcter marcadament solidari. Dels 10 euros que es pagaven per a la inscripció, una gran part es va destinar al Banc dels Aliments, que va recollir uns 400 quilos a la prova de Pratdip.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top