Publicitat
Esports

Bronze per a Daniela Quinzada al Mundial cadet

La selecció espanyola cadet femenina va derrotar per 11 a 5 Austràlia en el duel per la tercera posició

La jugadora del CN Terrassa Daniela Quinzada, abm la medalla de bronze assolida a Larissa

La selecció espanyola de waterpolo, amb la jugadora del CN Terrassa Daniela Quinzada entre les protagonistes, va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat del Món Cadet Femení que va celebrar-se a Larissa (Grècia) del 21 al 27 d’agost. El combinat de Marian Díaz va batre Austràlia (11-5) dissabte en el partit per la tercera plaça.

El matx va arrencar força equilibrat. Rita Gurri, en el tram final del període, va avançar Espanya en marcar l’únic gol del quart. La selecció estatal va fer un pas de gegant cap al bronze en el segon període, en el qual va encadenar un contundent 5 a 2 que va proporcionar un avantatge còmode de quatre gols al descans. Peñalver, Almeda i Claveria van ampliar el marge mitjan quart. Hughes va signar la rèplica aussie. Martínez va anotar el 5 a 1 a dos minuts i mig de l’equador, distància que es va mantenir després que Almeda contrarestés la diana prèvia d’Isaac (6-2).

A la represa, el conjunt de Marian Díaz va controlar la situació sense patiments. Només començar el tercer període, un doblet d’Almeda va col·locar un concloent 8 a 2. Owen va retallar momentàniament la diferència, però Claveria, de penal, va marcar el 9 a 3. En els últims vuit minuts, un intercanvi de gols intranscendent (2-2) va conduir el matx a l’11 a 5 definitiu. Claveria va anotar els dos gols espanyols d’aquest període.

Derrota contra Hongria a les semifinals

Espanya va tancar la primera fase com a líder del grup C en derrotar el Japó (12-6) i els Estats Units (6-3). Posteriorment, en la segona fase, la selecció estatal va desfer-se d’Israel (10-7) i va empatar contra Croàcia (6-6). Les de Marian Díaz van apropar-se a les medalles amb una victòria convincent, de nou, contra el Japó (14-7).

Malauradament, la ratxa de triomfs es va interrompre en semifinals, ronda en què Hongria va imposar-se per un ajustat 5 a 4. Les magiars van obrir una escletxa inicial (2-0), però Daniela Quinzada va retallar el marge abans del final del primer quart. Les hongareses van prendre novament les regnes en el segon període i van marxar al descans amb dos gols d’avantatge (4-2). A la represa, les de Marian Díaz no van ser capaces de reduir la diferència i van encarar els darrers vuit minuts amb un 5 a 3 en contra. Claveria va marcar un gol per a l’esperança a quatre minuts i mig de la botzina, però Espanya no va poder tornar a perforar la porteria hongaresa en els instants finals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top