Publicitat
Esports

Club Egara i Polo reeditaran dissabte la final de l’any passat

Decidida la final masculina del Campionat de Catalunya. En semifinals, els de Ramon Sala van batre per 2 a 0 el Júnior i els barcelonins es van imposar per 2 a 1 al CD Terrassa

El Club Egara intentarà derrotar dissabte el Polo a domicili

Només un dels tres representants terrassencs de la Divisió d’Honor s’ha classificat per a la gran final del Campionat de Catalunya, que es disputarà dissabte a partir de les 17.30 hores a l’Eduardo Dualde de Barcelona. Es tracta del Club Egara, que tindrà com a rival el RC Polo. En els duels de semifinals, el conjunt que prepara Ramon Sala es va imposar per 2 gols a 0 al Júnior de Sant Cugat a les instal·lacions del Pla del Bon Aire, mentre que el CD Terrassa va caure per 2 a 1 al camp d’un Polo que organitzarà demà les finals d’aquesta edició dels Campionats de Catalunya.

La final entre el Club Egara i el Polo serà la reedició del duel que es va celebrar l’any passat a Can Salas. Llavors, els barcelonins, entrenats encara pel terrassenc Roger Pallarols, es van imposar per un marcador final de 2 gols a 1. Els del Pla del Bon Aire es desplaçaran dissabte a la tarda a Barcelona amb la ferma intenció de venjar-se d’aquella derrota i poder aixecar així el primer títol de la temporada.

També avui a les 13.15 hores, a Sant Cugat, el Júnior i el CD Terrassa disputaran el partit per al tercer i quart lloc. Aquest divendres a les 16.30 hores, FC Barcelona i Atlètic lluitaran per la cinquena posició.

Aquesta competició serveix als conjunts catalans que hi participen per preparar el seu debut a la lliga de Divisió d’Honor masculina i femenina que començarà el cap de setmana vinent tant.

Ambdues semifinals van ser molt equilibrades. El Club Egara va dur la iniciativa davant d’un Júnior que no va disposar de massa oportunitats de gol. Al minut 25, Àlex Broto va inaugurar el marcador gràcies a un penal-córner.

A la represa, el Club Egara va continuar dominant en el joc, tot i que el segon gol no arribava. El conjunt santcugatenc, entrenat pel també terrassenc Oriol Torras, va intentar empatar, però sense èxit. També es feia esperar el gol de la tranquil·litat dels amfitrions. No va arribar fins als segons finals, quan en una altra acció de penal l’internacional Marc Recasens va establir el 2 a 0 definitiu.

A Barcelona, el CD Terrassa va caure per la mínima (2-1) contra el vigent campió, un Polo que es va avançar al minut 30 gràcies a un gol d’Àlex Reyné. Joan Miró va empatar pels de Carlos García Cuenca al minut 50. Però al 57, un penal de Marc Miralles va significar el 2 a 1 definitiu per als jugadors que entrena enguany l’australiana Katie Allen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top