Publicitat
Esports

Vueling fa baixar de l’avió un futbolista del Terrassa

El bitllet d’un dels jugadors estava duplicat i no ha pogut tornar a Barcelona

Una acció del partit de la tercera jornada disputat aquest diumenge a Eivissa entre la Peña Deportiva i el Terrassa FC / Juanma Medina - Terrassa FC

L’expedició del Terrassa FC ha volat aquest diumenge de tornada des de l’aeroport d’Eivissa al del Prat. El conjunt que prepara Jordi López ha jugat aquest migdia al camp de la Peña Deportiva de Santa Eulària, a l’illa eivissenca en partit corresponent a la tercera jornada de lliga del grup tercer de la Segona RFEF. Els terrassistes han perdut per 3 gols a 1.

Quan l’expedició del Terrassa FC estava ja dins de l’avió per enlairar-se cap a Barcelona. La sorpresa ha estat majúscula. El personal de la companyia Vueling ha obligat un futbolista a baixar de l’avió i quedar-se a terra, aparentment per “overbooking” (sobrereserva), una pràctica habitual entre les companyies aèries.

El club ha expressat la seva indignació a través de les xarxes socials. El Terrassa ha assenyalat que el bitllet del futbolista estava duplicat. Hi havia dos jugadors que tenien assignat el mateix seient. És a dir, s’havia venut dues vegades. Vueling ha demanat informació a través de les xarxes i finalment el tema s’ha pogut solventar.

La companyia aèria ha recol.locat el jugador en un altre vol i minuts abans de la mitjanit ha aterrat a Barcelona. El gruix de l’expedició ho ha fet a la tarda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top