Publicitat
Esports

Deu terrassencs a la llista de la selecció espanyola

El seleccionador La selecció espanyola prepara la Pro League i el Mundial del gener a l'Índia

El seleccionador espanyol, Max Caldas ha convocat 35 jugadors per a un “stage” de la selecció espanyola absoluta masculina que tindrà lloc entre dilluns i dimecres de la setmana vinent al CAR de Sant Cugat. Deu dels seleccionats són terrassencs. Sis d’ells pertanyen a l’Atlètic Terrassa: Xavi Barutel, Pol Cabré-Verdiell, Joan Tarrés, Pol Fité, Jordi Bonastre i Pau Cunill. Els quatre jugadors restants són els següents: Edu de Ignacio-Simó, Enric Miralles i Pau Petchamé (CD Terrassa); i Oriol Salvador (Júnior). Els convocats s’enfrontaran entre ells dimarts i dimecres a les 11.45 al camp del Júnior.

El tècnic argentí Max Caldas prepararà en aquesta trobada els propers compromisos de l’FIH Pro League i el Mundial que se celebrarà a les ciutats índies de Bhubaneswar i Rourkela del 13 al 29 de gener.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top