Publicitat
Esports

Dues distincions per a l’esport local a la gala “Entre totes, tot”

Es va guardonar 14 esportistes i 24 equips, així com àrbitres i esportistes per la seva superació

El conjunt femení de waterpolo del CN Terrassa va rebre un guardó per la seva participació a l'Eurolliga

Organitzat per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, a Tarragona es va celebrar l’acte “Entre totes, tot” amb l’objectiu de mostrar tot el potencial de l’esport femení català. En aquesta cita, l’esport egarenc va rebre dues distincions, la que es va atorgar a la nedadora Sarai Gascón i la que va pertocar a l’equip sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa van ser guardonats. A més dels premiats, l’esport local va estar present amb diversos representants de clubs terrassencs, que van estar presents en aquest esdeveniment.

Sarai Gascón, amb el diploma que se li va entregar a Tarragona

A l’acte, es va retre homenatge a 14 esportistes. A més de Gascón i la seva companya de selecció Núria Marquès, també van rebre el seu guardó corresponent la pilot Laia Sanz, la jugadora de bàsquet Laia Palau, la futbolista Melanie Serrano, la corredora de muntanya Núria Picas, la fondista Esther Guerrero, les waterpolistes Elena Ruiz i Marta Bach, la marxadora Raquel González, la gimnasta Alba Petisco, la jugadora d’hoquei patins Aina Florenza, la regatista Laura Cabezas i la ciclista Mireia Benito.

A més dels reconeixements individuals, també es va premiar els 24 equips femenins catalans que van participar la temporada passada en competicions internacionals, com l’equip femení de waterpolo del club terrassenc, que va disputar per primera vegada a la seva història l’Eurolliga.

També van ser guardonats altres equips de diverses disciplines, com el CN Sabadell, el CE Mediterrani i el CN Mataró de waterpolo, l’Hoquei Club Rubí Cent Patins, el Club Junior 1917, el FC Barcelona, l’Hoquei Club Palau de Plegamans o l’Uni Girona.

Primera vegada

Era la primera vegada a la història que es reunia l’esport femení català en un mateix espai. L’acte va ser obert al públic i les persones assistents van poder interactuar amb les esportistes que van rebre els guardons. L’acte també va servir com a tret de sortida a la nova temporada. També es va reconèixer a àrbitres de diferents esports, a tres esportistes per la seva experiència de superació i a la periodista Imma Pedemonte.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top