Publicitat
Esports

Les Pedritxes acollirà diumenge el primer derbi femení

El CD Terrassa i el Club Egara mesuraran les seves forces demà a les 12.30 hores. L’Atlètic visitarà el Sardinero. A la lliga masculina: Egara-Tenis, Taburiente-Atlètic i Sardinero-Terrassa

CD Terrassa i Egara disputaran demà el derbi / lluís clotet

La segona jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina oferirà demà a les 12.30 hores a les Pedritxes un apassionant duel entre el CD Terrassa i el Club Egara. El derbi es preveu equilibrat, tot i que a la primera jornada el Club Egara va golejar per 6 a 0 el Pozuelo i el Terrassa va caure per 4 a 0 a Sant Cugat davant del Júnior. La temporada passada, el derbi va acabar amb empat a un gol a les Pedritxes, mentre que al Pla del Bon Aire el Club Egara es va imposar per 4 a 0.

Es preveu un matx molt equilibrat, en el qual qui anoti el primer gol tindrà moltes possibilitats d’endur-se els tres punts. El conjunt visitant, entrenat enguany per Joan Vidal, és colíder amb els mateixos punts que el Club de Campo, que es va estrenar també guanyant per 6 a 0, en el seu cas al Sardinero.

El tercer conjunt terrassenc de la lliga, l’Atlètic Terrassa, visitarà també demà però a les 10.45 hores, el camp del Sardinero, actual cuer de la categoria. El conjunt que prepara Jordi Carrera intentarà tornar de Santander amb els tres punts davant d’un dels rivals que en teoria han de lluitar per evitar les posicions de descens.

Pel que fa a la Divisió d’Honor masculina, l’únic equip terrassenc que jugarà com a local és el Club Egara, que rebrà avui a les 15 hores un rival sempre incòmode, un RS Tenis que es va estrenar empatant sense gols a Santander davant del Barça. L’Egara buscarà el seu segon triomf després del que va assolir a les Pedritxes.

L’Atlètic jugarà demà a les 10 hores al camp del Taburiente un duel que es pot veure afectat per les inclemències meteorològiques. El CD Terrassa jugarà a les 12.30 al camp del Sardinero.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top