Publicitat
Esports

Berta Abellan guanya el Trial de les Nacions 2022

Ha estat la tercera victòria consecutiva per a les espanyoles

La terrassenca Berta Abellan, al centre de la imatge, al podi de Monza / Christian Valeri

La pilot terrassenca Berta Abellan s’ha adjudicat la victòria en el Trial de les Nacions 2022 celebrat a Monza (Itàlia) amb l’equip espanyol integrat per ella mateixa, Sandra Gómez i Alba Villegas. Espanya s’ha proclamat campiona també en la categoria masculina, amb un equip format per Toni Bou, Adam Raga i Jaime Busto.

La cursa organitzada el Moto Club Monza ha transcorregut sobre un traçat molt complicat. Les zones i el “paddock” estaven ubicats dins del Circuit de Monza. L’ambient ha estat espectacular durant tot el cap de setmana.

Berta Abellan a Monza / Christian Valeri

En la categoria femenina, Espanya, Noruega i la Gran Bretanya eren els equips favorits per pujar al podi, amb permís de les amfitriones, les italianes. El conjunt espanyol, capitanejat per Sandra Gómez, ha comptat amb la recentment proclamada subcampiona del món, la terrassenca Berta Abellan Marsiñach i amb Alba Villegas, que tot i estar retirada, exerceix de “motxilera” de la terrassenca.

Espanya ha patit molt. La primera volta ha acabat amb 3 punts per a la Gran Bretanya i 5 per Espanya. La distància amb relació a les terceres assegurava el subcampionat a les espanyoles, però la segona volta d’Espanya ha estat espectacular amb només un punt de penalització per 3 de les britàniques.

Espanya i la Gran Bretanya han empatat a 5, però, tal com indica el reglament, s’ha imposat el combinat que ha emprat menys temps en acabar el trial, en aquest cas Espanya.

Abellan i les seves companyes s’han proclamat campiones per tercer any consecutiu.

Berta Abellan es proclama subcampiona del món de trial

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top