Publicitat
Esports

Can Jofresa acollirà l’Europeu sub-21 de korfbal entre dijous i dissabte

Cinc dels 14 internacionals catalans són jugadors terrassencs i juguen al Vallparadís

Miquel Àngel Tobaruela, Kiran Menén i Miguel Ángel Moreno

Deu anys després, Terrassa tornarà a acollir una competició internacional de korfbal de primer nivell. Es tracta del Campionat d’Europa sub-21, que reunirà durant tres dies en el pavelló municipal de Can Jofresa, entre dijous i dissabte, les sis millors seleccions europees de la categoria. Les dues grans favorites i primeres del rànquing de la Federació Internacional (IKF) són els Països Baixos i Bèlgica. Les segueixen Alemanya, Portugal, Hongria i el conjunt amfitrió, una selecció catalana que tot i no ser “a priori” favorita aspira a ser al podi final de la competició.

El sistema de competició contempla una lligueta a una volta entre les sis seleccions participants. No hi haurà encreuaments posteriors. Qui faci més punts es proclamarà campió.

La competició es va presentar dimarts a l’Ajuntament en un acte presidit pel regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno; la presidenta de la Federació Catalana, Kiran Menén; el director esportiu de la Federació Catalana, Luis Rosa; i el seleccionador, tant sub-21 com absolut, Miquel Àngel Tobaruela. Tant Rosa com Tobaruela són terrassencs i han estat dues de les figures que van convertir la ciutat en el bressol del korfbal català. Demà a les 18.30 hores, abans del Catalunya-Països Baixos, hi haurà la cerimònia inaugural.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top