Publicitat
Esports

Mario Mollà i Alberto Lozano nedaran el Mundial de Melbourne

La competició es desenvoluparà del 13 al 18 de desembre

La Federació Espanyola de Natació va donar a conèixer la llista de convocats per al Campionat del Món Absolut de natació en piscina curta que se celebrarà a Melbourne (Austràlia) del 13 al 18 de desembre. Entre els deu escollits, figuren els nedadors del Club Natació Terrassa Mario Mollà i Alberto Lozano.

Ambdós nedadors han estat seleccionats per participar en proves de relleus. Mollà disputarà el 4×100 estils i el relleu de 4×100 lliure. Lozano serà un dels components del relleu de 4×100 estils.

Mario Mollà, nedador del CN Terrassa

La llista està formada per vuit nedadors més. Es tracta de Carlos Garach (Churriana), Joan Lluís Pons (Sant Andreu), Carles Coll i Sergio de Celis (Sabadell), Hugo González (Madrid), Luis Domínguez (Olivar), Àfrica Zamorano (Sant Andreu) i Paula Otero (Arteixo).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top