Publicitat
Esports

Mor als 53 anys Montse García, responsable del Kimura Gym

L’esportista terrassenca era copropietària del gimnàs de Sant Pere Nord

La terrassenca Montse García

El món de l’esport en general i el de les arts marcials de Terrassa en particular està de dol. Aquest dimarts va morir la coneguda professora i esportista del Kimura Gym Montse García Castillo a l’edat de 53 anys víctima d’una malaltia. La cerimònia fúnebre es va dur a terme dimarts.

A banda de tota una vida practicant el karate i d’altres arts marcials, García s’havia especialitzat darrerament en cursos de defensa personal per a dones al Kimura, que més que un gimnàs ha acabat esdevenint un lloc de trobada per al barri de Sant Pere Nord.

Montse García competia també amb els seus alumnes a l’associació Wamai. Juntament amb la seva germana Mara, eren la cara visible del gimnàs terrassenc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top