Publicitat
Esports

El Terrassa FC no aixeca cap i cau 2-1 a Manresa

Un Manres líder ha superat els de Jordi López a les àrees

Els terrassistes s'han posat per davant, però han acabat perdent

Tercera derrota consecutiva a la lliga del grup tercer de Segona RFEF per a un Terrassa FC que ha sumat només 2 dels 15 punts que s’han posat en joc en les cinc primeres jornades i que necessita reaccionar com sigui si no vol enfonsar-se encara més a la cua de la classificació. El Terrassa FC és penúltim, amb els mateixos dos punts que l’Ebro i l’Olot, cuer.

Els de Jordi López han fet una molt bona primera meitat i s’han posat per davant en el marcador al minut 18 gràcies a un gol de penal comès sobre Aythami que el punta canari s’ha encarregat de transformar. Al minut 44, el CE Manresa ha empatat gràcies a un golàs de falta que Marc Martínez ha clavat a l’escaire dreta de la porteria defensada per Marcos Pérez.

A la represa, el Manresa s’ha espavilat i ha estat millor que els de Jordi López. Al minut 63, Javi López ha aprofitat un penal comès pel grec Spartalis sobre ell mateix per establir un 2 a 1 que resultaria ja definitiu.

Onze inicial del Terrassa FC al municipal del Congost / Juanma Medina – Terrassa FC

El Terrassa ha sortit al camp molt motivat, sabent que no es podia tornar a equivocar. Jordi López no ha mogut massa l’equip. Ha situat Marcos Pérez sota pals, Víctor Morales i Lucas Viña als laterals i Neeskens i Jaouad a l’eix de la defensa. Adri Lledó i Vivi han ocupat el doble pivot, amb Sergi Serrano, David Jiménez i Jordi Cano per davant i Aythami en punta.

El Manresa ha inquietat amb quatre llançaments de córner en els deu primers minuts, però el Terrassa ha estat el primer a colpejar amb el gol de penal d’Aythami. Els terrassistes han anat a pel segon. I Jordi Cano l’ha tingut al minut 30 en una gran rematada de cap a centrada de David Jiménez que el porter Òscar Pulido ha acabat evitant.

El Manresa ha cercat també l’empat amb ocasions de l’exterrassista Jaume Pascual i Javi López. L’ocasió més clara pel conjunt del Congost ha arribat al minut 22 en un córner que no ha acabat en gol de miracle. Marcos ha salvat la rematada de l’exterrassista Pelegrín i el refús l’ha enviat Javi López al travesser.

Un gol que ha estat clau

A pocs segons del descans, la punteria de Marc Martínez, el millor dels locals, ha despertat els fantasmes del Terrassa amb un golàs de falta directa que ha allotjat a l’escaire.

Al segon temps, el balear Jaume Pascual ha posat a prova Marcos Pérez amb una espectacular xilena que el porter barceloní ha refusat de manera miraculosa. Al minut 59, Spartalis i Babanzila han entrat per Víctor Morales i David Jiménez. Aythami i Jordi Cano han passat a ser els dos referents ofensius d’un Terrassa que seguia atacant.

Però el Manresa ha tingut la calma necessària per endur-se els tres punts. Quan portava només quatre minuts sobre el camp, Spartalis ha comès el penal que ha significat el 2 a 1 definitiu.

Quedava menys de mitja hora i els terrassistes ho han intentat a la desesperada. Però no ha pogut ser. El tècnic ha donat entrada de cop a Àlex Fernández, l’uruguaià Servetti i Carlos Martínez. Aquest últim ha gaudit de les millors oportunitats, però l’empat no ha arribat.

El Terrassa FC ha passat a tancar amb tres (Neeskens, Jaouad i Lucas Viña) i ha avançat línies. Al minut 77, Adri Lledó ha assistit Carlos Martínez, que ha xutat massa creuat.

Els Mossos d’Esquadra han hagut d’intervenir a la grada per evitar que una batussa entre aficionats dels dos equips anés a més.

Hi ha hagut quatre minuts de descompte. Al 91, Carlos Martínez ha rematat al pal. Els terrassistes ho han intentat tot, però el conjunt de la capital del Bages ha encertat a mantenir un 2 a 1 que ha acabat resultant ja definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top