Publicitat
Esports

El Terrassa es dona una alegria

Els egarencs han derrotat l’Izarra als penals i jugaran els quarts de final de la Copa Federació

Servetti ha marcat l'empat a un / Alberto Tallón

El Terrassa FC s’ha classificat per als quarts de final de la Copa Federació de futbol, després de superar als penals l’Izarra en el partit de vuitens de final jugat aquest dimecres al camp municipal de Ca n’Anglada. El temps reglamentari ha finalitzat amb empat a un gol.

L’equilibri s’ha mantingut a la pròrroga, que ha acabat amb empat a dos. En els penals, el Terrassa ha derrotat l’Izarra per 5 a 3. Ortega ha aturat un penal a Galarza que ha estat decisiu.

Jordi López ha intentat canviar la dinàmica de l’equip amb un nou dibuix. apostant per una línia de tres centrals (Vacas, Fran González i Jaouad) i potenciant l’atac amb Servetti, Adrià i Carlos Martínez. Però el futbol del conjunt egarenc ha evidenciat dubtes i la seva alta possessió de pilota no s’ha transformat en una major jerarquia futbolística que la del seu rival. L’Izarra ha produit més i millors oportunitats, mentre que el Terrassa s’estavellava en intents infructuosos per trobar solucions a les dificultats que li plantejava el seu rival.

Malgrat que la primera rematada a porta l’ha fet Àlex Fernández en el minut 6, han estat els navarresos qui han generat més perill en una jugada de Bicho que Julen Madariaga no ha aprofitat degut a la bona intervenció d’Ortega, titular en aquesta oportunitat.

El partit ha ofert poques accions més d’atac fins al minut 31, quan Oier ha estat a punt de marcar en un cop de cap a la sortida d’un córner que Servetti ha rebutjat quasi a la línia de gol. I en el minut 35, la verticalitat de l’Izarra ha obtingut premi amb el 0 a 1, un marcador que ha premiat el seu treball. Julen Madariaga, el jugador més perillós dels visitants, ha xutat des de la frontal amb potència i bona direcció i ha superat el porter egarenc.

Davant d’aquest escenari negatiu, el Terrassa ha intentat reaccionar sense caure en el desànim propi del seu delicat estat emocional. En el minut 39, una deixada de cap de Servetti ha estat mal rematada per Adrià en una posició envejable. A dos minuts del descans, una nova contra de l’Izarra, de nou amb Julen Madariaga com a protagonista, no ha finalitzat en el 0 a 2 gràcies a la bona intervenció d’Ortega.

L’Izarra ha donat el primer ensurt de la segona part, en una rematada de Víctor Corral en un córner. Jordi López ha mogut fitxa, donant entrada d’una tacada Lucas Viña, Neeskens i Jordi Cano. El joc dels egarencs ha guanyat en profunditat i en el minut 68, Carlos Martínez i Àlex Fernández han tingut una doble oportunitat molt clara. El domini del Terrassa s’ha intensificat i les arribades a l’àrea han estat nombroses. Fins que en el minut 76, Servetti ha empatat culminant una centrada de Jordi Cano. Amb aquest empat s’ha arribat al final dels 90 minuts.

A la pròrroga, el Terrassa ha exhibit un gran joc. L’àrbitre ha anul·lat un gol a Servetti en el primer minut i Aythami ha estat a punt de fer el segon gol local. La bogeria ha arribat al final. En el minut 116, Aythami ha anotat el 2 a 1. I en el 119, Daniel Fernández ha empatat i ha donat pas als penals.

En les penes màximes, el Terrassa ha anotat els cinc llançaments. L’Izarra només tres. Ortega ha aturat el segon dels navarresos, acció que ha estat decisiva.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa es dona una alegria
To Top