Publicitat
Esports

Mario Guillén i Sònia Rojas, segons a l’Estartit

Els dos representants del CN Terrassa van signar una brillant actuació

Sònia Rojas i Mario Guillén, després de la prova

Els nedadors del CN Terrassa Mario Guillén i Sònia Rojas, van finalitzar en la segona posició en la prova de 5.500 metres de la Swim No Limits L’Estartit-Illes Medes. Guillén va fer una marca d’1.11’09”. Rojas va completar la distància en 1.27’03 a la prova femenina. En aquesta prova, Dídac Oset va ser tercer en la categoria +30, mentre que en l’apartat femení Silvia Pagès va ser segona en la categoria +50 en la qual Susana Pagès va finalitzar en el tercer lloc. Pel que fa a la distància de 2.500 metres, Enric Lupiáñez va ser segon en categoria júnior, en la qual Llàtzer Pérez va ser tercer. Àlex Sánchez va ser el guanyador en +20 i Pau González va finalitzar en la tercera posició final en aquesta categoria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top