Publicitat
Esports

Les seleccions catalanes sub-18, campiones d’Espanya

La localitat madrilenya de Somontes ha acollit aquest dimarts les finals dels Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques sub-18 de hockey. Catalunya s’ha imposat tant en la categoria masculina com en la femenina. A la competició masculina, els catalans han golejat Madrid per 7 a 1 a la gran final, mentre que a la femenina, que ha enfrontat també ambdós conjunts, Catalunya ha vençut per 3 a 1.

El combinat masculí, dirigit pel terrassenc Oriol Torras, tenia set jugadors terrassencs. Es tracta de Joel Galindo, Nil Recasens i Santi Martín (Atlètic Terrassa), Ton Morán, Mario Mena i David Rodríguez (Club Egara), i Josep Martín (CD Terrassa). A les semifinals, els catalans es van imposar per 6 a 3 a la selecció d’Euskadi. A la fase de grups, van acabar primers del grup “A” després de vèncer per 4 a 2 Andalusia, 5 a 0 Galícia i 4 a 3 Cantàbria.

Pel que fa a la selecció femenina, entrenada per la també terrassenca Sílvia Bonastre, va superar en semifinals també Euskadi per 1 a 0. A la primera fase va assolir dues victòries (2 a 0 contra València i 5 a 1 davant Galícia) i un empat a un gol amb Cantàbria. Dotze de les jugadores convocades són terrassenques. Es tracta de Cèlia Milán, Marta Mitjavila, Judit García, Natàlia Vilanova, Elsa Piera i Júlia Amorós (Club Egara), Núria Giménez, Jordina Gibert, Júlia Recasens i Maria Sola (Atlètic Terrassa); Marta Alcaraz (Línia 22), i Estel Petchamé (CD Terrassa).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top