Publicitat
Esports

Catalunya guanya la medalla d’or al Premundial de korfbal

En el darrer partit ha superat Gal·les i ha sumat la sisena victòria

Els components de la selecció catalana després del darrer partit

La selecció catalana de korfbal, amb tres representants del CK Vallparadís, ha obtingut el primer lloc en la fase de classificació pel Mundial absolut que es disputarà a Taipei l’any vinent. Aquesta competició ha tingut lloc a Turquia i Catalunya ha ocupat el primer lloc després de guanyar els sis partits que ha disputat.

En la darrera jornada, ja amb la classificació a la butxaca, Catalunya ha sumat una nova victòria, en aquest cas contra Gal·les per un resultat de 31 a 10. La segona plaça que donava accés al Mundial ha estat per a Turquia, que en la darrera jornada ha superat en un partit que era decisiu contra Hongria per 11 a 9.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Catalunya guanya la medalla d’or al Premundial de korfbal
To Top