Publicitat
Esports

La selecció tanca diumenge la seva presència a l’Índia

A les 14.40 s’enfrontarà a Nova Zelanda (dissabte) i l’Índia (diumenge) en duels de la Pro League

La selecció espanyola masculina de hockey disputarà aquest cap de setmana les jornades 3 i 4 de l’FIH Pro League. Igual que fa una setmana, s’enfrontarà a la ciutat índia de Bhubaneswar a les seleccions de Nova Zelanda (dissabte) i l’Índia (diumenge). Ambdós duels començaran a les 14.40, hora catalana. Nou jugadors terrassencs formen part de la convocatòria de Max Caldas.

De manera provisional, Espanya lidera la classificació de la present edició de la Pro League masculina amb sis punts gràcies a les victòries assolides per 2 gols a 3 davant de les dues mateixes seleccions.

Els duels d’aquest cap de setmana seran els dos últims que disputi la selecció espanyola masculina abans del Mundial del mes de gener a l’Índia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top