Publicitat
Esports

Severa derrota de l’Handbol Terrassa

Els de Rudi Reig van perdre per 39 gols a 25 a Montcada i Reixac

Marc Duarte va anotar dos gols a la pista del La Salle Montcada / LLUÍS CLOTET

En partit corresponent a la desena jornada de la lliga de Primera Nacional, l’Handbol Terrassa va caure severament derrotat al pavelló municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac per 14 gols de diferència (39-25) davant del La Salle Montcada. Es tracta de la sisena derrota en deu partits per al conjunt que prepara Rudi Reig, que és dotzè amb 6 punts.

Els vuit primers minuts van ser un constant intercanvi de gols, que va estabilitzar el marcador fins al 3-3. Els amfitrions van posar la directa en els minuts següents i van signar un parcial de 5 a 0 que va començar a obrir una escletxa en el marcador (8 a 3).

Les diferències es van mantenir fins a arribar al descans amb un 15-10 a l’electrònic. Res no va canviar a la represa. Ans al contrari. Les diferències entre ambdós equips van anar-se incrementant de manera progressiva. Quan faltaven cinc minuts per al final, el La Salle Montcada manava ja per un contundent 33 a 22. En els darrers i intranscendents minuts, la diferència va augmentar fins als 14 gols (39-25).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top