Publicitat
Esports

El Terrassa FC suma un punt a Eivissa

David Jiménez ha avançat els egarencs, però el CD Ibiza ha empatat en el minut 74

David Jiménez, al centre, després del gol que suposava el 0 a 1 / Juanma Medina-TFC

El Terrassa FC ha empatat a un gol en el camp del CD Ibiza Islas Pitiusas. Els egarencs no han pogut conservar el gol d’avantatge que han aconseguit en el segon temps i no han assolit la seva primera victòria a les Illes Balears en els sis partits que han disputat des de l’ascens a Segona Federació. En tot cas, aquest marcador positiu permet al conjunt de Jordi López ampliar la seva bona ratxa de resultats amb set jornades consecutives sense conèixer la derrota.

L’alineació del Terrassa FC ha presentat dues novetats. Jordi López ha escollit Sergi Serrano per ocupar el lloc de Diego Garzón, lesionat la setmana passada. I David Jiménez ha substituït Jordi Cano, que no ha viatjat a Eivissa a causa també d’unes molèsties físiques de les quals no s’ha recuperat.

El conjunt egarenc ha controlat defensivament el joc en el primer temps, malgrat les intencions d’un rival necessitat de la victòria però que ha trobat molts obstacles en el camí per generar situacions de gol. El Terrassa ha tingut més posessió que el seu rival, incòmode sense el control de la pilota. Però aquesta tendència en el joc no s’ha traduiït en ocasions de gol. Els balears, en canvi,  han tingut la millor oportunitat en el minut 27, en una acció entre Bernal i Toni Peñafort que no ha finalitzat en gol a causa d’una intervenció espectacular de Marcos Pérez.

La sortida del Terrassa FC en el segon temps ha estat prometedora. El davanter canari Aythami ha estat a punt de fer el gol en una clara oportunitat que no ha entrat a la porteria del conjunt balear. El xut d’Aythami ha sortit fregant el pal. I en el minut 60 ha arribat el gol del conjunt egarenc, a càrrec de David Jiménez. El davanter del conjunt terrassista ha estat molt oportú aprofitant un rebuig del porter local i ha avançat els de Jordi López en el dia de la seva tornada a l’onze titular.

El Terrassa ha pogut sentenciar el partit en el minut 65 en una gran acció individual de Sergi Serrano, però la seva rematada ha sortit molt a prop del pal. Jordi López ha refrescat l’equip en el minut 71 amb dos canvis: Meshack i Spartalis han substituït Àlex Fernández i David Jiménez. Però tres minuts més tard, el CD Ibiza ha aconseguit el gol de l’empat. Ha estat Toni Peñafort qui s’ha encarregat d’anivellar el resultat.

L’equip titular del Terrassa a Eivissa / Juanma Medina-TFC

En el minut 80, el tècnic del Terrassa ha donat entrada a Servetti en lloc d’Aythami per buscar noves alternatives en atac. I el partit ha entrat en una fase final en la qual cap dels dos equips s’ha conformat amb l’empat i han tingut ocasions de gol per avançar-se en el marcador. En el minut 87, Neeskens ha estavellat una gran rematada al travesser de la porteria eivissenca. I un minut després, els locals ha respost en una acció de Marquitos que no ha acabat al fons de la porteria egarenca gràcies a la magnífica aparició del porter Marcos Pérez. El Terrassa encara ha tingut una darrera oportunitat, en una acció de Servetti que ha estat a punt de donar-li els tres punts en joc.

Hem merescut més

Al final del partit, l’entrenador del Terrassa FC ha fet una lectura molt bona del rendiment del seu equip i ha lamentat les oportunitats perdudes. “En una jugada aïllada ens han empatat i hem tingut tres un contra un per resoldre el partit”, ha manifestat. “Al final ha pogut passar de tot. Però crec que l’equip ha estat superb, però desgraciadament marxem només amb un punt.”

El tècnic del Terrassa ha insistit en el creixement de l’equip. “Cada dia està més madur. És difícil adaptar-se a segons quins contextos, perquè hem jugat en un camp de gespa natural i nosaltres no la trepitgem normalment. I no és cap excusa.” Jordi López ha dit que en la primera part ha faltat una mica de profunditat en el joc. “A la segona part hem tingut aquest instint ofensiu i ens hem avançat. Penso que hem fet un molt bon partit per guanyar. En tot cas, sumem un punt, que no és fàcil i més contra un gran equip.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC suma un punt a Eivissa
To Top