Publicitat
Esports

Cinc empats seguits del San Cristóbal

Ningú no ha igualat tants partits a la lliga de Tercera com els parroquials, que acumulen set empats. El conjunt de Dani Andreu ha sumat 5 dels darrers 15 punts en joc i és cinquè

L’atacant parroquial Abde, a la dreta, en el darrer partit disputat a Ca n’Anglada / lluís clotet

Oliver Ballabriga i Dani Andreu han dirigit ja els mateixos partits aquesta temporada a la banqueta del CP San Cristóbal: sis cadascun. Els dos tècnics rubinencs acumulen 19 punts en les 12 jornades que s’han disputat fins ara. En total, 19 punts de 36 possibles, gairebé la meitat. Ballabriga va sumar els 11 primers i Andreu els 8 darrers. En el global de partits (en queden tres per tancar l’any i la primera volta), el San Cristóbal acumula 4 victòries, 7 empats i una sola derrota.

Tot i haver deixat escapat 17 punts fins ara (14 en els empats i 3 en la derrota de la primera jornada, a Peralada), els parroquials es troben en zona de promoció d’ascens. Tenen els mateixos punts que la Montañesa (quarta) i el Castelldefels (sisè). Es troben, però, a 10 punts de distància del líder, un Europa que ha guanyat 9 dels 12 partits que s’han disputat. Precisament en la desena jornada, els de Dani Andreu van empatar a un gol al Nou Sardenya.

A la primera jornada de lliga, l’equip de Ca n’Anglada va perdre per 1 a 0 al camp del Peralada. Des de llavors, no ha perdut cap dels partits que ha disputat. Només el líder, l’Europa, acumula una sola derrota en aquest grup cinquè de la Tercera Federació.

Malgrat tot, la diferència de 10 punts que hi ha entre els parroquials i els escapulats cal trobar-la en els partits empatats. Abans que Oliver Ballabriga se n’anés al Cerdanyola, l’equip acumulava, a banda de la derrota inicial, tres victòries i dos empats.

Els números d’Andreu

Amb Dani Andreu a la banqueta, l’equip s’ha mantingut invicte, per bé que ha sumat “només” 8 dels 18 punts possibles. Els altres deu s’han escapat en aquests cinc empats consecutius. La ratxa va començar per al San Cristóbal el 30 d’octubre al camp del Vilassar de Mar, ara per ara cuer de la classificació. Va ser un empat sense gols. Els dos desplaçaments següents van acabar també en taules: a 1 al camp del líder, amb una sublim actuació del porter Varo, i a zero diumenge passat a Vilafranca del Penedès.

Tampoc no ha arribat la victòria en els dos partits disputats a casa. Després de debutar guanyant l’Hospitalet, Dani Andreu va empatar a un gol, davant la Montañesa i el Girona FC “B”.

L’equip, que no guanya des del 23 d’octubre, està decidit a començar a sumar de tres en tres. Ho intentarà diumenge a les 17 hores contra la Fundació Grama.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top