Publicitat
Esports

El CN Terrassa goleja per 21 a 4 el Boadilla madrileny

Dimarts a les 12 hores, les de Xavi Pérez visitaran el CE Mediterrani

Els atacs del CN Terrassa han estat constants / ARNAU ALCALÀ

Sense sorpreses en el matx ajornat de la tercera jornada de la Lliga de Divisió d’Honor femenina que ha enfrontat aquest diumenge a la piscina de l’Àrea Olímpica el CN Terrassa i el CDN Boadilla. Les terrassenques s’han imposat per un contundent marcador de 21 gols a 4 i s’han situat cinquenes amb 13 punts i encara un partit pendent, el que disputaran dimarts a les 12 hores a la piscina Josep Vallès davant del CE Mediterrani.

Paula Camus amb 6 gols, Laura Ferrer i Fleurien Bosveld amb 4 cadascuna i Pili Peña amb 3 han anotat 17 del les 21 dianes de les terrassenques.

El conjunt que prepara Xavi Pérez ha deixat el duel sentenciat després d’un primer quart que ha acabat amb un contundent 6 a 0. Els dos duels intermitjos han estat relativament més equilibrats. S’ha arribat al descans amb un 11 a 3 que no donava ja opcions a les madrilenyes. El 3 a 1 del tercer acte no ha fet m,és que augmentar l’avantage.

I per si no n’hi havia prou, el CN Terrassa h estat demolidor en el darrer parcial, sumant un 7 a 0 que ha deixat el marcador definitiu en un 21 a 4.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top