Publicitat
Esports

El San Cristóbal torna a assaborir una victòria

Després de cinc empats consecutius, els de Dani Andreu han superat a una combativa FE Grama i han tornat a guanyar, amb un gol de Sanku

El davanter local Cucu controla la pilota davant del capità de la FE Grama Juan Carlos / Lluís Clotet

El San Cristóbal ha tornat a sumar un triomf després de cinc jornades consecutives amb cinc empats. Un gol de Sanku, a la represa, ha suposat la victòria pels de Dani Andreu davant una FE Grama molt combativa i que no ho ha posat gens fàcil durant els noranta minuts de partit.

La primera meitat ha ofert molt poc. El joc d’ambdós conjunts, molt embolicat durant la major part dels minuts, s’ha caracteritzat per una baixa constància i les poques arribades a les àrees. Hi ha hagut més interrupcions que no pas ocasions de gol, fet que ha promogut que hi hagués poca continuïtat.

En el minut 5, la FE Grama ha creat una opció de gol, en una centrada de Guillem Jiménez que Sergio Juste ha rematat de cap per sobre del travesser de la porteria local. Poc després, Guillem Jiménez ha xutat massa alt després de caçar una pilota solta.

El San Cristóbal ha intentat sorprendre el rival amb velocitat en les seves accions. No obstant això, l’equip d’Andreu no ha disposat d’ocasions, llevat d’un xut alt de Cucu, després del refús defensiu en un llançament de córner.

L’encontre ha baixat encara més d’intensitat a mesura que avançaven els minuts. Les aturades per atendre jugadors que reclamaven l’assistència, afegides al joc ensopit dels dos equips, que s’han mostrat incapaços fins al descans de construir alguna acció ofensiva destacada, han configurat un escenari poc atractiu, futbolísticament.

A la segona part, el tècnic dels parroquials ha apostat per introduir tres novetats, concretament Sanku, Tom i Ion Vázquez. En els primers minuts d’aquest període, el joc dels terrassencs ha evidenciat una millora i, després d’un intent del visitant Montalbán, que ha sortit massa alt, el San Cristóbal ha començat a donar mostres de més intensitat en els seus atacs.

En el minut 56, Tom s’ha escapat per la banda dreta, però el seu xut a porteria ha sortit massa creuat. Després, Sanku ho ha intentat en una jugada en què li han assenyalat fora de joc. I en el minut 65, els parroquials han marcat l’1 a 0, en un llançament de falta per part de Ion Vázquez, que Sanku, de cap, ha rematat a gol sense remei.

El gol ha esperonat als terrassencs, que han arribat amb perill en un parell d’ocasions, en especial en una en la qual Óscar Sierra ha centrat i, tot i que la pilota s’ha passejat per davant de la porteria visitant, no han trobat cap rematador.

En el minut 77, i després de quedar-se  amb 10 per l’expulsió de Sergio Juste, per doble amonestació, la FE Granma ha gaudit d’una gran oportunitat, després d’una falta executada per Roger García que Juan Carlos ha rematat de cap a fora, per molt poc.

El San Cristóbal ha continuat buscant el gol que aportés certa tranquil·litat i Ion Vázquez, amb una rematada desviada, i Yeray, amb un xut que ha sortit fora, ho han intentat sense l’èxit desitjat. En els últims instants, el conjunt local ha sabut controlar al rival i ha acabat trencant la ratxa de cinc partits consecutius empatant amb un triomf.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top