Publicitat
Diari de Terrassa

Cinc locals denunciats per incomplir les restriccions

En el transcurs del cap de setmana de Cap d’Any, la Policia Municipal va denunciar un total de 50 persones per diferents motius, com no dur la mascareta o no complir les mesures de mobilitat o de restricció horària. El dia 31 de desembre van ser onze les persones denunciades; el dia 1, dotze; el dia 2, disset; i el dia 3, deu.

També en el transcurs del cap de setmana, van estar denunciats per la Policia Local un total de cinc establiments de restauració o locals, per trobar-se oberts amb persones al seu interior consumint fora de l’horari establert.

Toc de queda
Així, el dia 1 es va denunciar un bar al carrer de Sant Cosme (al barri de Ca N’Anglada); el dia 2 van ser dos els establiments denunciats, un al carrer d’Aneto (Les Arenes) i un altre al carrer de Watt (La Maurina), mentre que el dia 3 es va procedir a denunciar dos locals, un a la rambla de Francesc Macià i l’altre al carrer del Doctor Ferran (els dos al barri de Sant Pere Nord).

D’altra banda, la Policia Local va denunciar un conductor ebri i que conduïa de manera temerària la matinada del dia 3, incomplint l’horari del toc de queda. Va passar a les 5.10 h, quan la Policia Municipal va observar que u vehicle accelerava en adonar-se de la seva presència i es va iniciar una persecució. Els agents van aconseguir aturar el vehicle al carrer de Galícia, a l’alçada de la carretera de Rubí. Van denunciar al conductor per incomplir el toc de queda i per donar positiu a la prova de l’alcoholèmia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top