Publicitat
Diners

Lamp amplia la seva aposta per la il·luminació flexible amb nous productes

L’empresa presenta dues novetats pensades per a espais de treball canviants

L’empresa presenta dues novetats pensades per a espais de treball canviants
Publicitat

Lamp, empresa terrassenca d’il·luminació tècnica amb seu al polígon Est, fa un pas més en la seva aposta per oferir solucions lumíniques enfocades al confort i el benestar i que s’adaptin a la flexibilitat que necessiten avui els espais de treball. Així, llança al mercat dos nous productes: Nomadic System i Lamptub 60.

El primer és un nou sistema configurat per diversos carrils col·locats al sostre en què es poden instal·lar diferents tipus de làmpades, sigui encastades o sospeses, i moure-les de posició, girar-les i enfocar-les cap allà on interessi. Es tracta d’un concepte d’il·luminació modulable que dota l’espai d’una infraestructura integrada que permet adoptar multitud de configuracions.

“Aquesta nova solució respon a la necessitat de nous espais de treball molt més flexibles. Abans la il·luminació era quelcom molt rígid, igual que els espais de treball com ara oficines o centres educatius. Ara, però els canvis són constants; les necessitats canvien i els espais es reorganitzen i per això calen opcions d’il·luminació que es puguin adaptar a aquestes transformacions”, expliquen des del departament de màrqueting de Lamp.

Nomadic System és un sistema que s’adapta a les necessitats del disseny arquitectònic i lumínic i que permet personalitzar les opcions ambientals segons la preferència de l’usuari i les necessitats de la tasca a desenvolupar trencant amb el paradigma tradicional d’una il·luminació basada en rígides matrius.

El redisseny d’un clàssic
Una de les diverses làmpades compatibles amb aquest sistema és la Lamptub 60, l’altre llançament de la companyia, que suposa el redisseny de la seva predecessora, la Lamptub 80 de secció circular que va néixer fa més de 25 anys. La nova família no només suposa una actualització estètica i tecnològica sinó que Lamp ha reinventat la seva essència per respondre a les noves necessitats d’espais en constant evolució, gràcies a la seva versatilitat lumínica i a diverses opcions d’instal·lació.

“Compta amb una estructura lineal, però és molt versàtil perquè es pot instal·lar com a track superfície o sospesa”, comenten des del departament de màrqueting de l’empresa. “A més, està fabricada amb alumini d’extrusió reciclat, cosa que consumeix molt menys que l’alumini de primera tirada i ajuda a reduir la petjada de carboni”, diuen.

Publicitat
To Top