Publicitat
Diners

Emccat recupera la seva fira presencial de compres

El “meeting” de materials de la construcció reunirà una cinquantena d’expositors i espera uns 300 assistents

Una edició anterior de la fira / Nebridi Aróztegui

Emccat, grup de compres de material de la construcció amb seu a Terrassa i presència a Catalunya, Andorra i les Illes Balears, recupera la presencialitat en la seva fira anual, adreçada a les empreses del sector, que el 2020 i 2021 es va haver de celebrar virtualment a causa de la pandèmia.

El “meeting” celebrarà la seva dotzena edició aquest dijous i divendres al Recinte Firal de Terrassa. Reunirà una cinquantena d’expositors d’empreses tant a nivell català i espanyol com multinacionals relacionades amb tota mena de materials per a la construcció, entre les quals es troben marques reconegudes nacionalment i internacionalment. Els organitzadors de l’esdeveniment preveuen una assistència d’unes 300 persones entre proveïdors, associats, clients i professionals del sector.

Reforçar les relacions

“Existeix una gran motivació i implicació per part de tots els assistents, ganes de tornar a trobar-se i continuar treballant conjuntament, amb més força que mai”, asseguren des d’Emccat. El seu director, Ferran Nájar, explica que a la fira hi tindran una important presència els materials sostenibles i per a aïllaments.

Des d’Emccat esperen generar un bon volum de compres en la fira, i que al mateix temps serveixi com un canal de suport a tots els seus assistents, que els permeti fidelitzar molt més les relacions professionals ja existents i crear nous vincles.

L’organització té previst amenitzar el “meeting” amb diverses activitats i sorpreses.

“Cada any superem el milió d’euros en volum de negoci i aquest any també esperem arribar-hi”, comenta Nájar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Emccat recupera la seva fira presencial de compres
To Top