Publicitat
Diners

Abitare Kids obre a Barcelona una de les botigues més grans per a nadons i nens

La societat, de la qual forma part la terrassenca Barrutoys, trasllada l’establiment de Gran Via al carrer Roger de Llúria

Abitare Kids Barruguet ha obert aquest dijous a Barcelona una de les tendes “boutique” per a nadons i nens més grans d’Europa. Després de 19 anys, trasllada l’establiment que tenia a la Gran Via barcelonina per a iniciar una nova etapa com a Abitare Kids (societat formada per Hakids i la terrassenca Barrutoys) en una nova botiga al carrer de Roger de Llúria, 125, on oferirà una àmplia selecció d’articles per a bebès i nens fins als 8 anys.

El nou local compta amb 750 metres quadrats dedicats al mobiliari, la puericultura, la decoració i les joguines per a infants. La seva oferta inclou més de 15.000 articles de 100 marques diferents. Destaca l’espai dedicat a la seva pròpia marca de mobiliari infantil Wookids, amb productes dissenyats a Alemanya i produïts a la UE.

L’establiment està situat en un local centenari de l’Eixample, en la reforma del qual “s’ha volgut mantenir l’esperit original, conservant les parets de pedra d’origen i el sòl hidràulic, combinats amb fusta i materials nobles”, expliquen des de l’empresa.

Abitare Kids té també una botiga a Terrassa, al carrer de la Rutlla.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Abitare Kids obre a Barcelona una de les botigues més grans per a nadons i nens
To Top