Publicitat
Festa Major

Un gran univers sonor per triar i remenar

Concerts de Kiko Veneno, Rosario, La Casa Azul, Ecos del Rocío, Sara Roy, Gemma Humet i Sense Sal

Rosario puja avui a l'escenari del parc dels Catalans

No hi ha festa sense música i en la Festa Major de la ciutat hi ha per triar i remenar, diversa i rica en estils i per a tots els públics. I, de fet, la gran novetat de cada any solen ser els caps de cartell que actuaran a la ciutat perquè permet tenir a prop, a casa, en directe, les estrelles que formen part del nostre univers sonor.

Kiko Veneno

La música d’autor i de grups famosos sonarà de nit, com sempre, i als espais més habituals. Kiko Veneno, nom artístic de José María López Sanfeliu, és la primera cita d’avui dissabte a la plaça Nova (22.30 hores). El músic, compositor i cantant de Figueres, que combina amb nota alta el flamenc i el pop, gira amb “Hambre” (2021) el seu nou disc que parla de la poètica i quotidianitat.

Si us ve de gust podem enllaçar amb Rosario Flores al parc dels Catalans (24 hores). L’artista, amb una sòlida trajectòria contrastada, farà un concert del qual s’espera que mescli els temes nous del seu nou disc “Te lo digo y no te digo ná” (2021) amb altres de treballs anteriors que formen part de la memòria musical dels seus fans i seguidors.

La Casa Azul, en un cocert

Un dia després, el diumenge, sí que haurem de triar perquè els dos concerts de luxe estan programats a la mateixa hora (24 hores). El grup d’indie-pop La Casa Azul, liderat per Guille Milkyway, ve al parc dels Catalans després de complir amb totes les expectatives amb el seu nou single “No hay futuro” (vegeu entrevista a la pàgina 10). Els crítics amatents de Guille Milkyway diuen que el seu nou tema és com provar un plat excitant amb els ulls tapats.

El grup Ecos del Rocío

I hi ha l’alternativa d’assaborir una mica aquest plat cuinat pel músic i continuar amb un altre fet de textures completament diferent per Ecos del Rocío (plaça Nova). La cita amb el grup de Rota que canta sevillanes promet ser molt nostàlgica perquè, després de quaranta anys, diuen adeu.

Gemma Humet

L’oferta musical de la gran festa compte també amb molta presència de la gent de casa i amb molta presència femenina. La cantant Sara Roy actua el dissabte a la plaça de Can Roca (23 hores) i Gemma Humet, de la saga familiar de músics), emocionarà el diumenge a la Plaça Vella (20.30 hores). Alícia Rey, la veu de Sense Sal, serà la protagonista del dilluns a la mateixa Plaça Vella (22.30 hores), en un concert que forma part de la gira del seu comiat. 

El grup Sense Sal

El grup Sense Sal

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un gran univers sonor per triar i remenar
To Top