Publicitat
Festa Major

Green Valley, la banda que commou i mobilitza Terrassa

El grup de reggae i dancehall ressona al cor de molts terrassencs des del 2004, i dissabte va commoure el Parc de Vallparadís

La banda Green Valley va omplir el Jove, al Parc de Vallparadís / Arnau Alcalà

18 anys de trajectòria, i la banda de sis músics que canten i toquen reggae i dancehall segueix commovent a persones de totes les edats i orígens. Amb una oda al “bon rotllo” i la reivindicació en cadascuna de les seves lletres, Green Valley va ressonar dissabte a la nit al Parc de Vallparadís amb el concert de Festa Major de la nostra ciutat.

Una marea d’assistents es movien de dalt a baix amb els temes del nou disc, La Llave Maestra, tot i que les cançons que més van omplir el cor dels fans van ser les clàssiques, com “No me voy a rendir”, que va reunir a l’uníson les veus que clamaven “No me arrepiento de nada…” o “La niña de plata” i “Un amigo”, de les preferides de la Clara: “Trobava a faltar grups d’aquest estil musical a Terrassa. Sempre he estat fan de Green Valley. M’agradaria que també portessin Auxili, o Aspencat“, va comentar.

Arnau Alcalà

De la mateixa manera, la banda ha estat l‘adolescència de molts terrassencs, combinant cançons més tristes i altres més animades. “Green Valley va ser el meu referent durant l’adolescència, i quan vaig saber que venien a Terrassa no vaig dubtar en anar-los a veure. La cançó “Las estrellas del cielo” em va marcar molt, parla de feminisme”, va explicar la Maria Aranda, que opina que s’hauria de donar ressò també als grups locals i emergents que toquen a la nostra ciutat.

El clímax del concert va arribar amb el tema més conegut: “Si no te tengo”, que va aixecar un mar de mòbils i encenedors que van il·luminar la nit a mesura que cantaven “Me gusta ver la vida pasar…Me gusta verla contigo”. Ander Valverde, cantant de la banda, va proclamar “Green!” i el públic exclamava “Valley!”, després del tema “Los sueños”. A més, el cantant va anunciar que estaven recollint firmes per regularitzar els papers dels immigrants, seguint amb la línia reinvidicativa.

Arnau Alcalà

Amb gran expectació i un cúmul de llums, el concert de Green Valley va arribar a la seva fi com la calma després d’una explosió, després de l’exclamació “Moltes gràcies, Terrassa, de tot cor”, del grup.

Recuperar el jove

Green Valley ha estat només un dels grups que han sonat al Jove, espai de la Festa Major de Terrassa que no s’ha recuperat fins aquest any, després de la pandèmia. La resposta ha estat molt positiva: “Ja el trobava a faltar. Visc al costat de Vallparadís i m’és molt còmode. A més, és un espai pensat específicament pels joves”, va comentar la Judit, mentre esperava per comprar una consumició a les paradetes de prop de l’escenari.

“M’agrada més que celebrin el Jove aquí, al Torrent de la Font d’en Sagrera, que quan ho celebraven al Torrent de Les Bruixes. Ara hi ha més seguretat i es poden controlar millor els altercats”, va explicar en Joan, terrassenc de 38 anys que assistia al Jove des de principis de la seva adolescència.

Arnau Alcalà

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top