Publicitat
Festa Major

Els focs tanquen la Festa Major

Els focs vistos desde el Parc dels Catalans / Nebridi Aróztegui

Els Castells de Focs han donat per finalitzada la Festa Major de Terrassa 2022. Des de cinc punts de la ciutat, la pirotècnia ha posat punt final a una de les festes més esperades, sense restriccions i amb moltes ganes de retrobament.

Els castells han durat uns 10 minuts, començant de manera espectacular i acabant amb la clàssica apoteosi final. Sense els tres trons d’anunci ni els tres de tancament. L’Ajuntament ha apostat per una pirotècnica baixa en soroll, acostada als barris i la Pirotècnia Tomàs, de Castelló, ha volgut potenciar l’espectacularitat dels focs amb profusió de formes i colors.

FOTOS – Castell de focs de la Festa Major de Terrassa 2022

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top