Publicitat
Comarca

FOTOGALERIA | Baixada del pi per les Festes de Sant Sebastià de Matadepera

La baixada del pi es va fer aquest dissabte i per inscripció prèvia

Baixada del pi a les festes de Sant Sebastià, de Matadepera / Lluís Clotet

Aquest cap de setmana ha estat el punt àlgid de les activitats compreses dins les festes de Sant Sebastià, de les celebracions més importants de Matadepera. L’acte estrella és la baixada del pi fins a la Plaça de Cal Baldiró. Enguany, la pandèmia ha ocasionat que la Germandat apliqués alguns canvis: no s’ha dut a terme el tradicional sopar a la Pedrera de l’Angelet ni la festa posterior, i calia inscriure’s prèviament via web de la Germandat per tal de baixar el pi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top