Publicitat
Comarca

Arrenquen les festes de Sant Sebastià

S’han fet canvis en la programació per evitar els contagis

Els nens no van poder portar ahir el seu pi. Van ser els adults qui hi van fer / Lluís Clotet

Matadepera viu ja immersa en una nova edició de les festes de Sant Sebastià. Les celebracions van començar dijous amb la tradicional ofrena d’un pi a la parròquia de Sant Joan, mentre que divendres el poble va viure la primera gran jornada d’actes d’una programació afectada per la pandèmia.

Amb l’objectiu d’evitar possibles contagis per la Covid, la Germandat de Sant Sebastià ha fet canvis en les celebracions d’aquest primer cap de setmana de les festes. Tal com va declarar dimecres el president de l’entitat Guillem Montagut, “ho teníem tot a punt, però volem ser molt curosos amb les mesures anti-Covid i per això ens hem vist obligats a suspendre o modificar alguns dels actes”.

Així, divendres, es va anul·lar el berenar infantil. A més, els nens no van portar el pi, des dels bombers fins a la plaça de Cal Baldiró. En aquest cas van ser els adults qui ho van fer com una exhibició per donar, pas, després a la plantada. El grup local Atretz va actuar davant del pavelló, a l’exterior, amb aforament reduït i públic assegut.

Aquest dissabte al matí, els més menuts podran grimpar el pi. Hi haurà arrossada i concurs d’arrossos i a les 19 hores aquells que s’hi hagin inscrit podran participar en la baixada del pi, amb un recorregut reduït, entre la plaça Sant Jordi i la de Cal Baldiró. L’habitual sopar a la pedrera de l’Angelet i la tradicional festa posterior, on enguany havia d’actuar l’Orquestra Di-versiones, han quedat cancel·lades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Arrenquen les festes de Sant Sebastià
To Top