Publicitat
Comarca

El pi de Sant Sebastià es baixarà a la tarda i cal inscriure’s-hi

baixada pi Sant Sebastià Matadepera 2020 - foto Miquel Badia

La Germandat anuncia canvis a les festes

La baixada del pi de fa un parell d'anys, un dels actes centrals de les festes / Miquel Badia

Matadepera adapta els actes de les festes de Sant Sebastià a la situació sanitària. Els organitzadors de la celebració, la Germandat de Sant Sebastià, ha optat per modificar el programa d’activitats, cancel·lant-ne algunes i fent canvis en altres.

Un dels actes més populars, la baixada del pi, avança el seu horari i redueix el seu trajecte. No hi haurà el tradicional sopar a la pedrera de l’Angelet ni la festa posterior. L’inici del recorregut serà al pàrquing del costat de l’Escola Municipal de Músicaa les 18.30 hores. Els que vulguin participar en la baixada, s’hauran d’inscriure prèviament. Ho podran fer a la web de la Germandat a partir d’aquest dimecres a les 21 hores i fins dijous a la mateixa hora. Es farà un sorteig per grups de edat i sexe per tal que tothom hi tingui representació i el divendres es publicarà la llista dels que podran portar-lo. Els escollits rebran una mascareta FPP2 i una identificació.

“Ho teníem tot a punt, però volem ser molt curosos amb les mesures anti-covid i per això ens hem vist obligats a suspendre o modificar alguns dels actes”, explica el president de l’entitat Guillem Montagut.

També s’anul·la el berenar infantil de divendres 14, el concert de Di-Versiones de dissabte 15 i “Els Tastets” de diumenge 16. Per la seva banda, es modifiquen el transport del pi dels nens de divendres, que serà portat pels adults com una exhibició, la carpa del sopar (on sí que es podrà menjar a les parades de les escoles), i el concert del grup Atretz, que tindrà lloc a l’exterior amb aforament reduït i públic assegut.

De cara a la setmana que ve, els dos actes previstos per dilluns 17 (les xerrades de Jaume Altadill i Miquel Mas) tindran lloc al Pavelló Primer d’Octubre i no al Casal de Cultura, com s’havia publicat en un principi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top