Publicitat
Gent de Terrassa

“La ciutat tira endavant gràcies al voluntariat i molta gent implicada”

/ Nebridi Aróztegui

Irene Sarlé, membre del Grup Dones d’Egara i de la comissió de les rieres

Treballa de fa molts anys al departament de recursos humans d’una empresa, com a “responsable d’un equip”. Va iniciar els estudis de Magisteri, però “per circumstàncies” ho va haver de deixar i posar-se a treballar. No haver pogut acabar aquests estudis i, per exemple, dedicar-se a treballadora social, admet, li ha quedat a dins, encara que afirma que “no ho he passat malament i sempre m’he pres la meva feina amb aquest vessant social, perquè tractes amb persones i és un tema més directe”.

Es va iniciar com a voluntària quan “estudiava a l’Institut Blanxart i a Religió tenia el Quique Roig i vaig anar al grup de joves que portava i, amb altra gent vam fundar el grup d’esplai del barri” i van fer altres activitats. Després de perdre el seu marit, va estar dos o tres anys “desconnectada”.

Però va tornar a fer coses amb la comissió de festes del barri i va acabar a la junta de l’Associació de Veïns. I va entrar al Grup de Dones, que existia des de l’any 1996 i es va recuperar l’any 2018, i del que ara n’és la presidenta. L’entitat compta amb gairebé unes cent associades.

El voluntariat li suposa moltes hores i, a vegades “et fa pensar que et faran fora de casa i has de tenir una parella que ho entengui” i diu que “la ciutat tira endavant gràcies al voluntariat, perquè som moltes persones implicades”.

Forma part de Comissió de les Rieres, on és la secretària. “Lluitem perquè hi hagi un projecte de ciutat i de futur amb les rieres, no que hi hagi pegats. Un projecte sense barreres” encara pendent.

Publicitat
To Top